Asociația Cultural Artistică Art Generation

𝐀𝐫𝐭 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 are scopul de a contribui la dezvoltarea artei dansului contemporan, în cadrul mai larg al artelor spectacolului, din România și dincolo de granițele ei. Misiunea organizației este 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 ș𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜ă 𝐚 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, conceperea și livrarea de produse culturale în arta dansului de către tinerele generații, în special în formele de expresie artistică contemporană, educarea publicului larg și creșterea accesului la 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐚𝐧𝐬 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐞𝐦𝐩𝐨𝐫𝐚𝐧. Asociația recrutează și formează tinere talente pe plan local, în județul Timișoara, inclusiv tineri din medii rurale, dezavantajate sau fără posibilități, pentru a crea un nucleu de artiști ai dansului contemporan care să aducă Timișoara pe primele locuri național în ceea ce privește proveniența generației tinere de artiști profesioniști ai României.Director Artistic și Coregraf Denisa Imbrea (Fodor)

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular