ARNIS

ARNIS este Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Spitalizați și a familiilor lor, încă din 2013. ARNIS are ca obiect de activitate îmbunătățirea stării de sănătate a bebelușilor prematuri din România prin (1) proiecte de prevenție, informare și educare a societății civile privind nașterea înainte de termen, (2) implementarea principiilor Family Centered Care în terapiile intensive neonatale și (4) alinierea Standardelor naționale la nivelul Standardelor Europene de îngrijire a nou-născutului elaborate de EFCNI, precum și (5) oferirea de sprijin bebelușilor îndelung spitalizați la naștere și familiilor lor în procesul de recuperare medicală ulterioară, până la vârsta de 18 ani.***Daca doriti ca ARNIS sa se ocupe de depunerea formularului la ANAF (prin declaratie electronica, semnatura autorizata), va rugam sa ne trimiteti un scan sau o poza cu F230 completat si semnat pe adresa ruxandra.nan@arnis.ong sau prin WhatsApp la +40745.63.98.98.

Website:
arnis.ong

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular