ARCEN - Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate

CINE SUNTEM
Un ONG fondat în 2010, care a deschis și întreține zi de zi un dialog istoric pe tema viețuirii urbane de calitate. Direcțiile ARCEN de dialog și acțiune sunt: valorificare, revitalizare și activare prin cultură, memorie și patrimoniu, educație urbană, interconectare comunitară, implicare civică, legislație și intervenție.


CE FACEM
Prin proiectele și programele ARCEN se creează un model de restaurare și conservare a memoriei Bucureștiului, de refacere a legăturii dintre cetățeni și cetate, de valorificare și activare prin cultură a potențialului etic, educativ și recreativ al orașului precum și de îmbunătățire a legislației privind protecția patrimoniului construit și a zonelor istorice ale Bucureștiului.
ARCEN dezvoltă o serie de proiecte dedicate protejării, memoriei și patrimoniului construit al Bucureștiului și educării publicului larg în legătură cu valoarea arhitecturală a capitalei, proiecte care contribuie la apropierea locuitorilor Bucureștiului de oraș și la activarea culturală a acestuia.
ARCEN interconectează locuitori ai orașului și reactivează spații sau zone subutilizate prin proiecte multidisciplinare care presupun trasee culturale, lecturi publice, dialoguri stradale și nocturne de poezie contemporană. În ultimii ani, ARCEN concepe o serie de programe pentru colectarea de date privind starea orașului, implicare civică, reconversie și revitalizare urbană prin cultură și campanii de conștientizare, educare și apropiere a comunităților.
Toate aceste forme de manifestare publică s-au conturat în proiecte cu identitate proprie și desfășurate anual.

Website:
www.arcen.info

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular