ARCEN (Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate)

ARCEN (Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate) are ca obiective realizarea de proiecte cu scopul de a proteja patrimoniul construit și memoria afectivă a Bucureștiului, de a reactiva spații urbane prin intermediul culturii, de a dezvolta microcomunitățile și a pune în valoare o serie de zone urbane în vederea îmbunătățirii vieții culturale în oraș și a peisajului cultural contemporan.
Activitatea ARCEN este împărțită în trei direcții:
> Memoria Orașului (trasee-culturale pietonale, conferințe, cercetări și articole, inițiative civice pentru salvarea de monumente, restaurarea unor monumente istorice);
> Microcomunitățile (coagularea locuitorilor din zonele protejate în microcomunități, susținerea comunității consumatorilor de literatură contemporană și încercarea de a facilita accesul la literatură al unui public încă neavizat, crearea unei diversități de comunități la nivel local);
> Ideile în dialog (nocturnele de poezie contemporană, dezbateri și conferințe, lecturi publice).

Website:
www.arcen.info

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular