ARCEN - Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate

ARCEN este un ONG fondat în anul 2010, care a deschis și întreține un dialog pe tema viețuirii urbane de calitate. Direcțiile de acțiune ale asociației sunt: revitalizare urbană și activare prin cultură, memorie și patrimoniu, educație urbană, interconectare comunitară, implicare civică, legislație și intervenție.Prin proiectele și evenimentele organizate, ARCEN propune un model de conservare a memoriei Bucureștiului, de valorificare și activare prin cultură a potențialului etic, educativ și recreativ al orașului, de identificare a unor soluții la nivel de legislație, pentru protejarea patrimoniului local construit. Aceste inițiative contribuie la apropierea locuitorilor Bucureștiului de oraș și la dezvoltarea simțului comunitar.ARCEN interconectează locuitori ai orașului, artiști și organizații culturale, reactivează spații subutilizate prin proiecte multidisciplinare care presupun pietonalizare temporară, lecturi publice, performance, trasee culturale, dialoguri stradale, evenimente comunitare, instalații de artă, pregătire seismică, platforme educative și campanii de conștientizare.

Website:
www.arcen.info

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular