Arca Jurnalistilor

Asociația Arca Jurnaliștilor este constituită cu scopul susținerii și promovării jurnalismului constructiv, de calitate, existenței și respectării unor standarde profesionale în media din România și are drept obiective:1. Susținerea și promovarea jurnaliștilor și studenților la jurnalism;2. Promovarea jurnalismului de calitate, susținerea existenței și respectării unor standarde profesionale în media din România;3. Susținerea și promovarea jurnalismului constructiv;4. Susținerea și promovarea stabilirii unor principii și relații corecte și echitabile între jurnaliști si reprezentanții statului (administrație centrală, locală etc), între jurnaliști și reprezentanții mediului de business, între jurnaliști și societatea civilă, precum și între jurnaliști și diverse organizații;5. Susținerea și promovarea principiilor și relațiilor corecte și sănătoase între jurnaliști și public;6. Susținerea și promovarea dreptului de a fi informat corect;7. Susținerea și promovarea stabilirii unor principii și relații corecte și sănătoase între entitățile media și companiile de advertising, între entitățile media, rețelele de socializare și rețelele generatoare de trafic;8. Susținerea, promovarea și apărarea libertății și independenței presei;9. Susținerea și promovarea conștientizării și funcționării unor relații corecte și sănătoase între puterile statului;10. Susținerea și promovarea statului de drept, principiilor și regulilor care îl guvernează, precum și relațiilor corecte între instituții;11. Promovarea valorilor civice și ale democrației;12. Susținerea și promovarea principiilor bunei guvernări, transparenței instituționale și accesului la informațiile de interes public;13. Susținerea și promovarea bunei funcționări și modernizării sistemului democratic în România.

Website:
arcajurnalistilor.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular