ASOCIATIA PENTRU PROTEJAREA SI AJUTORAREA HANDICAPATILOR NEURO-PSIHICI (APAHNP)

Cine suntem noi?Înfiinţată la 6 iulie 1990 APAHNP este o organizaţie non-guvernamentală care furnizează servicii social-comunitare şi luptă pentru includerea socială şi dreptul la o viaţă normală a persoanelor adulte şi vârstnice cu dizabilităţi intelectuale.Misiune (conform cu art. 3 din statut): „promovarea, protejarea şi reprezentarea drepturilor şi intereselor legitime ale persoanelor cu dizabilităţi intelectuale în vederea integrării economice şi sociale a acestei categorii de persoane”.Filozofia noastrăToţi oamenii au dreptul la o viaţă normală în comunitatea în care trăiesc. Toţi trebuie să fie respectaţi şi valorizaţi, ca parte fundamentală a drepturilor omului si cetateanului.Valori şi norme în relaţia cu societateaOferirea unor servicii de calitate este o componentă importantă a angajamentului organizaţiei noastre la responsabilitate socială. APAHNP işi propune în permanenţă să joace un rol activ în menţinerea şi îmbunătăţirea unor servicii social-comunitare de calitate, aducând astfel un plus de valoare comunităţii locale.

Website:
www.facebook.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular