AOCIATIA EXISTA O SANSA

Scopul principal al asociatiei este sprijinirea grupurilor dezavantajate ale comunitatii prin programe medicale, sociale si educationale, cu prioritate in beneficiul copiilor si tinerilor, femeilor victime ale violentei in familie si varstnicilor, dar si de unificare a societăţii civile în vederea apărării și promovării drepturilor omului așa cum sunt prevăzute în Constituția României și în tratatele internaționale, prevenirea și combaterea fenomenului abuzurilor şi a corupţiei, promovarea și protejarea libertătii de exprimare, apărarea, promovarea, sprijinirea și reprezentarea intereselor persoanelor, societăților, profesiilor liberale, asociațiilor, fundațiilor, organizațiilor patronale și profesionale membre din România și străinatate, promovarea şi popularizarea activităţilor de lobby, definite ca şi activităţi întreprinse cu scopul de a influenţa formularea politicilor şi luarea deciziilor în cadrul instituţiilor publice, promovarea medierii, facilitării, negocierii, concilierii și arbitrajului, ca mijloace alternative de rezolvare a disputelor/conflictelor de orice natură, creând în felul acesta o autoritate a Societăţii Civile româneşti capabilă să întreprindă acţiuni de advocacy de interes local, naţional şi internaţional.

Website:
existaosansa.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular