Asociatia Animact

Asociația ANIMACT a fost înființată în aprilie 2017 la Târgu-Mureș. Ea are drept scoppromovarea artelor performative și a dramaturgiei contemporane, a respectului pentrunatură și resursele animale, cu un accent puternic pe conviețuirea armonioasă dintreoameni, animale și mediu.Obiectivele asociației ANIMACT constau în realizarea proiectelor și activităților îndomeniul artelor performative, activităților educative dedicate comunității, activitățilorde voluntariat, precum și programelor sociale dedicate protecției animalelor fărăstăpân.Membrii fondatori ai asociației au experiență anterioară în coordonarea activitățiloreducaționale alternative dedicate tinerilor și în organizarea sau sprijinireamanifestărilor teatrale, audio-vizuale și altor evenimente culturale, în vederea stabiliriiunui dialog între cultura românească și valorile europene și universale.

Website:
www.animact.net

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular