American Councils for International Education - Romania

Înființate în 1974, Consiliile Americane pentru Educație Internațională (American Councils for International Education) sunt o organizație non-profit ce lucrează pentru a îmbunătăți înțelegerea dintre țări, pentru a încuraja indivizii să facă schimb de idei și pentru a dezvolta colaborarea prin educație.În România, American Councils for International Education își desfășoară activitatea din 2015, timp în care a contribuit activ la educarea tinerilor români pe diferite segmente, formând o comunitate de peste 2000 de absolvenți ai programelor locale. În fiecare an, American Councils oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și socială prin tabere și tururi de studiu prin care absolvenții iau contact direct cu experți și bune practici practici din Statele Unite ale Americii. Cu expertiza obținută în urma acestor programe ei fac schimbări în bine în comunitățile din care fac parte.Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către:-Programe de leadership și educație civică, cum ar fi GOAL Camp, Camp Kennedy sau Kennedy Academy.-Finanțarea burselor pentru ca elevii să învețe despre Holocaust, în cadrul Turului de studiu „Elie Wiesel”.-Organizarea de tabere de prim ajutor pentru elevii de liceu din România.-Programe de schimb pentru profesorii români.

Website:
romania.americancouncils.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular