Asociatia Metodelor Alternative de Integrare Sociala

AMAIS este o organizație non-profit, înființată în 2015.Misiunea noastră este cea de a construi o societate incluzivă.Facem asta prin aplicara principiilor designului incluziv în:1. Arhitectură: Oferim consultanță pentru o proiectare incluzivă și accesibilizare, realizăm proiecte incluzive de arhitectură sau accesibilizăm spații existente. De asemenea, realizăm analize de accesibilitate pentru diverse tipuri de spații.2. Tehnologie: Analizăm, construim incluziv și accesibilizăm platforme web și aplicații.3. Proiecte sociale: Creăm evenimente și contexte de socializare între persoanele cu și fără dizabilități.În România, persoanele cu dizabilități se confruntă cu un puternic fenomen de (auto)izolare. Cauzelor subiective ale acestui fenomen sunt cele legate de atitudinile persoanelor tipice față de cele cu dizabilități, iar cele obiective sunt legate de mediul construit inaccesibil și neprietenos.ONG-ul nostru își propune să crească empatia și conștientizarea față de grupurile vulnerabile, folosind mediul construit și tehnologia ca resurse principale.

Website:
www.amais.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular