Asociatia Metodelor Alternative de Integrare Sociala

AMAis creează contexte de socializare între persoanele tipice și cele cu dizabilități. Facem acest lucru prin servicii de proiectare și consultanță bazate pe principiile designului incluziv și prin organizarea evenimentelor incluzive cu persoanele cu dizabilități și profesioniști din domenii cu impact asupra mobilității și independenței.

În România, persoanele cu dizabilități se confruntă cu un puternic fenomen de (auto)izolare. Cauzelor subiective ale acestui fenomen sunt cele legate de atitudinile persoanelor tipice față de cele cu dizabilități, iar cele obiective sunt legate de mediul construit inaccesibil și neprietenos.

ONG-ul nostru își propune să crească empatia și conștientizarea față de grupurile vulnerabile, folosind mediul construit și tehnologia ca resurse principale.

Website:
www.amais.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular