Clubul Sportiv ALTERNATIVE Timisoara

Asociatie sportiva dedicata dezvoltarii si promovarii sporturilor montane atat la nivel de hobby cat si de performanta.CS Alternative este principalul contribuitor la dezvoltarea infrastructurii de escalada din Valea Cernei (Herculane) din fonduri si cu resusrse proprii , multe venite si din redirectionarea celor 3,5% din impozitul pe venit, astfel incat aceasta zona a devenit indiscutabil cea mai mare si mai varaita zona de escalada din Romania. Prin dezvoltarea continua , Valea Cernei a devenit o destinatie aleasa atat de practicanti din Romania dar si din Europa, ceea ce creste veniturile comunitatilor din zona.Dintre evenimentele si actiunile majore din agenda clubului nostru mentionam:- 20 editii - Herculane Climbing Open (700+ noi trasee amenajate)- 11 editii - Hercules Maraton (maraton montan cu 500+ participanti)- 20+ expeditii organizate in Himalaya, in care colegul nostru Horia Colibasanu a reusit mai multe premiere nationale- editarea unui ghid cu traseele de escalada din Herculane- pregatirea unei echipe de copii cu rezultate nationale si internationalePrin redirectionarea acestui procent din impozitul pe venit , sustineti dezvoltarea sporturilor montane atat la nivel de infrastructura cat si la promovarea lor in randul tinerilor care cauta un mod sanatos de petrecerea timpului liber!Va multumim!

Website:
www.alternativetm.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular