Asociația Alessia-Maria Raiciu

Asociația Alessia-Maria Raiciu este o organizație nonprofit care ajută și stimulează copiii și tinerii pasionați de sport și de școală.Prin proiectele noastre dorim să facilităm copiilor și tinerilor pasionați de sport, în special de baschet, șansa de a performa.Încercăm să aducem o schimbare la nivel individual în lumea baschetului, dar avem ambiția și credința că în viitor vom putea face schimbări la nivel de comunitate.Pentru că educația reprezintă motorul unei societăți sănătoase și performante, prin proiectele noastre ne mai propunem să sprijinim și să încurajăm copiii și tinerii pasionați de sport să exceleze și la școală.Educația ajută copiii și tinerii să crească exponențial, le oferă șansa de a învăța să lucreze cu ceilalți, ceea ce reprezintă o abilitate foarte importantă pentru "lumea reală", este esențială pentru pregătirea copiilor și tinerilor pentru a deveni ei înșiși.Sportul insuflă răbdare, disciplină și perseverență, este o componentă importantă a formării personalității, poate să creeze caractere solide și asigură dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a organismului.

Website:
alessiaraiciu.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular