A.I.D.C.-Asociatia pentru Implementarea Drepturilor Consumatorului

Asociatia are ca scop și iși propune să sprijine consumatorul, deopotrivă persoană fizică sau juridică, prin conștientizarea, integrarea, realizarea și aplicarea in practica socială a tuturor drepturilor și intereselor legitime conferite de normele legale de orice natură, în legătură cu orice bunuri furnizate și servicii prestate-de interes public sau privat- cu orice titlu.
Mijlocul principal de realizare a scopului esențial pentru impactul social astfel cum este apreciat prin prisma importanței pe care i-o acordă asociația, il constituie implementarea măsurilor necesare pentru identificarea, susținerea și protejarea avertizorilor în interes public-lato sensu- din cadrul unei organizații din domeniul public și privat, cu sau fără scop lucrativ, autorități, instituții sau entități de orice fel, în vederea apărării intereselor consumatorului căruia îi furnizează un bun sau prestează un serviciu contrar specificațiilor tehnice de calitate. normelor aplicabile, la o valoare nejustificată, viciat sau vătămător în orice fel.

Website:
aideceromaniajournal.com/wp/

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular