Asociatia Adventist Frontier Missions Europe

Pe parcursul anilor, Dumnezeu a folosit misionarii AFM pentru a porni congregatii pline de viata in multe zone din lume anterior neatinse de evanghelie. Ne dorim, prin harul lui Dumnezeu, sa ajungem si sa impartasim evanghelia in toata lumea, in aceasta generatie. Este oare posibil? Omeneste vorbind, nu. Dar, cu Dumnezeu, toate lucrurile sunt posibile! Alatura-ni-te si tu si fa o schimbare pentru cei ce asteapta sa auda vestea cea buna.Adventist Frontier Missions a fost infiintat in anul 1985, intr-un mic oras din Statele Unite cu scopul de a trimite misionari pentru a lucra exclusiv in zone albe. 30 de ani si sute de misionari mai tarziu, ne extindem si pe continentul european, prin deschiderea unui birou in Romania, insa misiunea noastra ramane aceeasi - de a initia miscari locale de plantare de biserici adventiste de ziua a saptea in zone albe.

Website:
www.afmeu.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular