Centrul de activitati pentru copii cu autism si alte dizabilitati din cadrul AEPADO - Asociatia Europeana Pentru Apararea Drepturilor Omului

AEPADO este o organizatie non-guvernamentala si non-profit infiintata in anul 2007 al cărei scop este promovarea şi apărarea tuturor drepturilor omului (civile, politice, economice, sociale și culturale) la nivel național și European.Principalele noastre activități: educație și formare profesională (în școli, licee, universități, instituții publice și private), organizare de evenimente (dezbateri, conferințe, seminarii, ateliere, cursuri, mese rotunde), organizare și facilitarea de întâlniri ale factorilor decizionali la nivel național și european (în domenii precum: educație, politici de tineret, politici sociale, minorități, drepturile omului în general), cercetare, editare de publicații pe tematica drepturilor omului, schimburi de tineret, advocacy, activități caritabile, consiliere juridică, mediere, implementarea de proiecte naționale și europene.In 2018, am relansat, din fonduri proprii, un proiect de suflet si in care am investit toata energia si resursele noastre (proiect inceput din 2016, insa pe care nu l-am putut continua din lipsa de fonduri): amenajarea unui Centru de activitati pentru copii cu autism si alte dizabilitati. Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a finaliza lucrarile de amenajare si de constructii ale spatiilor (mai multe camere si curte cu spatii de joaca) in care vor avea loc sesiunile de terapie, atelierele si alte activitati cu si pentru copii si familiile lor. De asemenea, avem nevoie de fonduri pentru activitatile (terapie, ateliere, consiliere, etc) la care copii si familiile lor vor participa gratuit, respectiv pentru plata terapeutilor si expertilor, a materialelor si dotarilor necesare pentru acestea.

Website:
www.facebook.com/AEPADO

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular