Adevărații VeloPrieteni

Prin programele noastre urmărim dezvoltarea abilităților bicicliștilor pentru sporirea siguranței acestora în trafic,Organizăm evenimente de conștientizare pentru copii și tineri, ture de cicloturism în țară, toate având ca scop principal dezvoltarea și promovarea cicloturismului, a bicicletei ca mijloc de transport alternativ şi modalitate de recreere,Adevărații VeloPrieteni în cifre: 5 ani 8000 cicliști amatori 150 evenimente anuale 500 trasee parcurse pe bicicletă 30,000.000 kilometrii pedalați 100.000 membri ai comunitățiiEVENIMENTE SĂPTĂMÂNALE Bicicleala de luni Dacă este marţi, sunt 3 Ceasuri bune de Biciclit Tura de joiEVENIMENTE ANUALE Parada micilor biciclişti - 1 iunie 2017 Cupa AV-Rovelo Randonneurs – aprilie – august 2017 “Ora Pământului, pe bicicletă: ”Schimbarea suntem noi!” - 25 martie 2017 ”Marșul tăcerii” - marș în memoria victimelor pe 2 roți în trafic – 17 mai 2017 “Hai cu bicicleta în Vama Veche!” – 2-5 iunie 2017 Turul Munteniei într-o zi” – 5 august 2017 “Sinaia pe bicicleta” – 20-21 august 2017 “Garderoba de biciclete”

Website:
www.adevaratiiveloprieteni.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular