Asociația Copiii Universului MAgic

viziunea A C U M Țara Făgărașului devine spațiul super atractiv în care tineri de oriunde își doresc să trăiască. misiunea A C U M Facilităm creșterea de lideri tineri care să fie vectorii dezvoltării sustenabile a Țării Făgărașului. Contribuim la inversarea fluxului actual al migrației, astfel încât tinerii să își găsească rost acasă. Miezul viziunii noastre este un program major de educație de leadership pentru adolescenți Blocat de pandemie în 2020, îl reluăm în 2024.Fără educație non-formală, pornim informal și implicăm tinerii în Făgăraș Rocks!, proiect super ambițios, pornit din nimic, doar cu credința că putem ținti extrem de sus, și excelența va atrage atâta apreciere de la români și străini încât să scuture mentalitatea tinerilor noștri. Să lepede pe ”Nu se poate, n-ai cu cine.”Să îmbrățișeze pe ”Pot. Putem. Aici.”Urmează proiecte similare, cu forme diferite și cu același scop: să creăm context pentru transformarea mentalității tinerilor din Țara Făgărășului: Alergăraș în Făgăraș, Central Stage, Crosul Copiilor, Oțâr de Chităreală. realizările A C U M De la începuturi țintim să aruncăm tinerii în acțiune, în prima linie, ca să realizeze potențialul lor și oportunitățile pe care patrimoniul natural și cultural al Țării Făgărașului le oferă. Principala realizare: am construit cea mai tânără echipă de evenimente din România, în care aproape toți membri au până în 25 de ani. Echipa A C U M a organizat în ultimii 4 ani, 4 ediții de Făgăraș Rocks!, 3 ediții de Alergăraș în Făgăraș, 3 ediții de Central Stage, 2 ediții de Crosul Copiilor, 54 de curse de alergare montană și 3 de ciclocros, 3259 de participanți din România și alte 8 țări înscriși, 940 de voluntari implicați, 2 curse de Campionat Național (alergare montană - Făgăraș Rocks!) și 3 etape de Cupa României (ciclocros - Central Stage) găzduite, 13 ateliere/seminarii, 5 concerte, 1 piesă de teatru.

Website:
www.acuminfinit.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular