ACS SMART GALATI

Asociația Club Sportiv Smart Galați este o organizație dedicată promovării și dezvoltării jocului de șah în comunitatea din Galați. Clubul oferă un mediu propice pentru toți cei pasionați de acest sport strategic și competitiv. Membrii clubului au ocazia să participe la antrenamente și să ia parte la turnee și competiții locale, naționale si internationale.Echipa tehnică și antrenorii experimentați sunt dedicați îndrumării și dezvoltării abilităților șahiștilor, indiferent de nivelul lor de pregătire. Prin intermediul activităților organizate de club, membrii au oportunitatea de a-și îmbunătăți strategia, de a învăța noi tactici și de a excela la acest sport.Asociația Club Sportiv Smart Galați este un loc unde pasionații de șah pot să se adune, să își împărtășească pasiunea și să se dezvolte în acest joc fascinant. Prin intermediul clubului, membrii au acces la antrenori specializați, competiții și oportunități de a-și îmbunătăți abilitățile într-un mediu prietenos și competitiv.

Website:
smartgalati.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular