A.C.S Fight Team Iguana

Club sportiv de arte martiale care pregateste si promoveaza sportivii amatori si profesionisti in turnee si gale ,acestea fiind sporturi complexe pot fi practicate de orice doritor de miscare(adulti si copii).Antrenamentele pot fi de grup sau personale,acestea desfasurandu-se sub indrumarea unor antrenori cu experienata.oferim posibilitatea membrilor clubului sa participe- la campuri de Brazilian Jiu-jitsu– seminarii de Brazilian Jiu-jitsu sustinute de campioni mondiali .– seminarii de kickboxing– seminarii de MMASportivii care se dedica performantei sunt sustinuti financiar si logistic in limita bugetului ,consultanta in nutritie.echipamente de ultima generatie.Instructorii si antrenorii clubului sunt fosti sau actuali luptatori activi cu performante notabile in competitii nationale si internationale!tem campioni

Website:
iguanafight.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular