Asociatia Club Sportiv ATLAS INVICTUS

Clubul Sportiv Atlas Invictus are ca motto proverbul în limba latină Per Aspera ad Astra, care poate fi tradus Pe căi aspre către stele. Zicala este reprezentativă pentru club, întrucât face referire la munca pe care sportivii o depun pentru a ajunge la performanță. De asemenea, identitatea clubului este încărcată de semnificație, numele venind de la Titanul Atlas din mitologia greacă. Conform legendei, acesta a fost pedepsit de Zeus să țină pe umeri întregul cer și toate stelele lui. Povestea din spate pleacă de la ideea de singur împotriva tuturor, de neînvins, cumul de factori ce reprezintă rețeta pentru succes. Misiunea clubului este de al reînvia pe Atlas, a aduce un omagiu sacrificiilor și antrenamentelor care aduc victoria acasă

Website:
www.atlasinvictus.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular