Asociatia cu Oameni pentru Oameni D.R

Niciun efort nu e prea mare cand vine vorba de libertatea unui om. Si nu poti fi liber cata vreme esti stapanit de dependente: alcoolism, droguri jocuri de noroc, obezitate. Suntem Asociatia Cu Oameni Pentru Oameni si vrem sa-i ajutam pe dependenti sa redevina liberi, stapani pe propriile vieti si propriile destine. In drumul lor spre vindecare, oamenii cu dependente depind de oameni. Nu-ti poti recastiga libertatea de unul singur, ci doar ajutat de semeni: familie, prieteni, colegi sau, pur si simplu, necunoscuti dispusi sa te ajute. Pentru a-i ajuta pe cei cu adictii avem la randul nostru nevoie de toti cei dispusi sa ne ajute. Suntem o organizatie nonprofit si ne propunem ca impreuna cu voi sa rdicam de la zero un centru de reabilitare destinat oamenilor cu adictii.

Website:
www.acopo.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular