Asociaţia pentru Consiliere şi Asistenţă Specializată - ACAS Alba Iulia

Asociaţia pentru Consiliere şi Asistenţă Specializată Alba Iulia este persoană juridică română de drept privat, înfiinţată în anul 2002 de un grup de practicieni din medicină, psihologie, asistenţă socială care au crezut în unitatea din diversitate.Credem cu tărie că indiferent cum am venit în viaţă - genii, oameni obişnuiţi sau cu retard, sănătoşi sau bolnavi – trăim împreună şi suntem dependenţi unii de ceilalți!Cu seriozitate, profesionalism şi perseverenţă:- existăm din 2002;- furnizăm servicii de recuperare pentru copii din 2005- ne-am acreditat ca furnizor de servicii sociale în 2006- Centrul de Recuperare pentru Copii „Gepetto” – structură funcţională a ACAS este licenţiat din 2016- derulăm anual din 2004 singura competiţie sportivă din ţară pentru copii şi tineri cu orice tip de dizabilităţi – Cupa ACAS- derulăm anual din 2013 Conferinţa ACAS – singura manifestare din judeţul Alba care are continuitate şi reuneşte specialişti în recuperare, furnizori de servicii sociale şi educaţionale, ONG-uri şi autorităţi publice judeţene şi locale- Centrul de Recuperare pentru Copii „Gepetto” a fost inclus de către Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale în anul 2018 în lista celor 100 de servicii sociale desemnate câştigătoare în cadrul concursului "100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România"

Website:
www.acas-alba.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular