Academia Sportiva Alexandru Csepreghi

Academia de Handbal Csepreghi a fost înființată în anul 2021 și are ca scop atât activitatea sportivă pentru amatori cât și cea de performanță. Ideea înființării acestui club a prins contur din dorința celor doi buni prieteni și coechipieri Daniel Bera și Alexandru Csepreghi de a promova handbalul în rândurile copiilor, determinându-i să îndrăgească acest sport nobil precum și ideea de fair-play, astfel încât tot mai mulți să-și dorească să îmbrățișeze această disciplină sportivă și să devină campionii de mâine ai handbalului. Încercăm să promovăm cât mai mult handbalul în județul Maramureș, asigurându-vă că prin academia noastră se dorește îmbunătățirea vieții copiilor prin handbal și promovarea sportului ca un mod de viața sănătos. Vă promitem că orice copil care va trece pragul academiei noastre se va îndrăgosti de handbal și nu va privi niciodată înapoi

Website:
www.academiacsepreghi.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular