A4ACTION - ASOCIAȚIA PENTRU INIȚIATIVE ȘI DEZVOLTARE CONTINUĂ

A4ACTION - Asociația pentru Inițiative și Dezvoltare Continuă este o organizație înființată în luna octombrie a anului 2012, ce își desfășoară activitatea:
- pe plan local - în mediul rural, prin intermediul Centrului de Tineret A4ACTION din satul Ghermănești, comuna Snagov, județul Ilfov
- pe plan regional - prin implicarea în inițiativa “Împreună pentru Ilfov”, a cărui scop este acela de a dezvolta județul Ilfov prin intermediul programelor de educație non-formală realizate în parteneriat de către ONG-urile active din județ
- pe plan național - prin apartenența la Consiliul pe Probleme de Tineret realizat de către Ministerul Tineretului și Sportului, precum și prin apartenența la Federația VOLUM
- pe plan internațional - prin parteneriatele dezvoltate cu parteneri din țări care fac parte din Uniunea Europeană, și nu numai.

Website:
www.a4action.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular