7-30

Suntem o organizație independentă, care creează experiențe educaționale în România pentru a susține generațiile de astăzi să înțeleagă provocările zilelor noastre, să găsească soluții, să fie curajoase și să acționeze.Punem osul pentru o serie de programe și activități:// Pentru copii. Ne jucăm pentru a înțelege împreună lucruri despre viață: cine suntem, ce simțim, încotro ne îndreptăm, cum învățăm, ce facem cu școala, cum decidem, de ce să avem grijă de noi și de natură, cum ne raportăm la cei de lângă și de ce vocea noastră contează.//Pentru profesori. Opțiuni alternative de formare, pentru o mai bună experiență în colectivul de la școală și din clasă. Ne axăm pe cunoașterea reciprocă (dincolo de profu’/a de mate și geogra), munca și rolul fiecăruia în echipă, emoții, provocări individuale și de grup, căi de a le rezolva și de a lucra împreună.//Pentru părinți. Grupuri de lucru și ateliere, pentru că educația nu se face doar la școală, ci mai ales acasă – iar ea nu implică doar copiii, ci și (foarte mult) părinții.//Pentru fiecare dintre noi. O comunitate din care oricine poate face parte. Pentru că fiecare interacțiune pe care o avem cu un copil, părinte, prof, prieten sau străin poate deveni o experiență relevantă, din care avem ceva de învățat.

Website:
7-30.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular