Asociatia YMCA Baia Mare

YMCA Baia Mare este o organizaţie de tineret înfiinţata in anul 2001, ce face parte din organizatia YMCA, regasita la nivel mondial in peste 110 tari. Beneficiarii programelor noastre sunt in special tinerii, cărora organizaţia le oferă diverse activităţi bazate pe educatia non-formala precum: training-uri, tabere reacreative si sportive, schimburi internaţionale de tineri, ateliere pe diferite teme, centru de tineret, promovarea activităţilor de tineret in zonele rurale, programe de incluziune sociala pentru copiii și tinerii proveniți din medii defavorizate, festivaluri de tineret, spectacole stradale etc.
Prin programele oferite, Asociaţia YMCA Baia Mare doreşte sa crească calitatea vieţii tinerilor prin implicarea activă a acestora in viata comunităţii. Considerăm că, activitatile pe care le desfasuram, alaturi de formatori si lucratori de tineret cu experienta, sunt o oportunitate extraordinara pentru tineri să descopere si sa experimenteze lucruri noi, sa isi largeasca orizontul personal, cultural, educational.

Website:
www.facebook.com/ymcabaiamare

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular