Asociația The Da Vinci System

Sistemul Da Vinci reprezintă o mișcare a celor care vor să devină mai mult. Săptămânal se organizează ateliere de lucru pe diferite subiecte răspândite de la politică internațională, economie și dezvoltare personală până la genetică, medicină și tehnologie pentru toți cei care vor să afle mai mult despre lumea care ne înconjoară. În cadrul unui club de dezbateri academice au loc exerciții de argumentare, discurs public și retorică. În cadrul unui club de numere au loc sesiuni de programare pe diverse limbaje informatice. În cadrul unui club de caracter au loc întâlniri pentru socializare și comunicare. În cadrul unui club de business se organizează sesiuni în care diverși oameni implicați în afaceri împărtășesc din experiența lor generației în formare. Aceleași persoane care sunt formate participă la diferite evenimente regionale, naționale și internaționale pentru a reprezenta și expune comunitatea locală.

Se organizeaza evenimente publice pentru a ajuta la creșterea comunității. Și poate cel mai important, colaborăm puternic cu instituțiile de învățământ pentru a da mai departe din metoda educației non-formale precum și pentru a îmbunătății practicile educaționale ale organizației noastre prin sfaturile primite de la numeroși profesori, părinți și alți experți în acest domeniu.

Toate acestea pentru că suntem uniți într-o credință comună: Omul are nevoie de formare, iar educația este singura cale prin care acesta se poate dezvolta; Omul are nevoie de comunitate pentru a ajunge să aibă succes; Omul are nevoie de un mediu propice în care cultura pregnantă, transmisă prin educație și aprobată de comunitate, să fie una centrată pe crearea de valoare în societate

Așadar ,scopul nostru ,în cele din urmă, este sa formăm Da Vincerul: omul care achiesează la toate cele de mai sus.

Website:
civic.thedavincisystem.eu

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular