Asociația Culturală Gabriela Ionescu și Slavomir Popovici

Asociația Culturală Gabriela Ionescu și Slavomir Popovici are ca activitate principală organizarea festivalului Super, de artă făcută de adolescenți, precum și a evenimentelor conexe festivalului, care se desfășoară pe tot parcursul anului: ateliere, masterclass-uri, concerte, expoziții, spectacole de teatru, proiecții. Organizarea Festivalului Super nu presupune doar un eveniment punctual, de câteva zile, ci desfășurarea de activități pe tot parcursul anului. Astfel, în fiecare an, asociația organizează ateliere de scriere creativă, film, poezie, fotografie, masterclass-uri cu regizori invitați, proiecții de film și discuții cu tinerii pasionați de film în 18 orașe din țară (prin programul Super-ambasadori), retrospective, spectacole de teatru, concerte, expoziții de artă făcută de adolescenți, lecturi de poezie. Festivalul Super a crescut de la o singură proiecție în 2013, cu un public de 100 de persoane, la un eveniment de amploare națională în 2020, cu 2000 de spectatori la proiecții în 16 orașe din țară, 2000 de participanți la evenimentele conexe, peste 200 de înscrieri la ateliere și programe educaționale. Festivalul este unic în România prin abordarea sa interdisciplinară, prin comunitatea de adolescenți pe care a format-o în jurul său, prin abordarea non-formală și prin faptul că reușește, an de an, să creeze un spațiu deschis și sigur pentru ca adolescenții să se exprime și să învețe despre artă și cultură.

Website:
superfestival.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular