Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania

Asociatia Nationala a salvatorilor montani din Romania reprezinta toti salvamontistii din tara noastra , reuniti sub brandul Salvamont Romania si se ocupa , in principal, cu formarea profesionala si dezvoltarea resursei umane din acest domeniu precum si cu emiterea normelor tehnice specifice si necesare desfasurarii activitatii la cele mai inalte standarde si in conditii maxime de siguranta pentru cel salvat si salvatori . In tara noastra , cei aproape 800 de salvamontistii sunt cuprinsi in 24 de structuri judetene si 20 de structuri locale si intervin anual la peste 6500 de actiuni de salvare montana . Prima atestare documentara a formelor organizate de salvare noastra in tara noastra este in anul 1904 , iar in anul 1969 apare prima legiferare a acestei activitati sub numele Salvamont.

Website:
salvamontromania.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular