Roma Entrepreneurship Development (REDI)

Initiativa pentru Dezvoltare antreprenoriatului in randul romilor (REDI) vizeaza antreprenorii existenti in comunitatile excluse precum romii si isi propune sa ajute sa creasca, oferindu-le acces la specialisti (avocati, contabili, experti de vanzari), precum si accesul la finantare prin intermediul institutiilor de microfinantare partenere si banci.
Noi credem ca comunitatile vulnerabile si excluse pot combate saracia si excluziunea in cazul in care sunt disponibile in apropierea lor resurse si oportunitati.Presupunerea noastra este ca putem sa ajutam aceste comunitati prin sprijinirea antreprenorilor existenti sa-si dezvolte afacerile si sa creeze locuri de munca pentru familiile si vecinii lor. Facem acest lucru prin sprijinirea antreprenorilor urmarind oportunitati identificate, in mod constant incurajarea acestora si sprijinirea acestora in eliminarea obstacolelor. Punem la dispozitie accesul antreprenorilor la o retea de servicii de sprijin (drept, marketing si vanzari, contabilitate), precum si accesul la finantare prin intermediul partenerilor locali de microfinantare si banci. Suntem activi din 2015, in special in judetele din regiunea Transilvania.

Website:
www.redi-ngo.eu

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular