Asociația Meriți Iubire

În prezent ne concentrăm toate eforturile asupra proiectului Construim pentru educație - prețuiește copilăria și dăruiește bucurie, prin care ne-am propus să reconstruim grădinița din comuna Belcești, județul Iași. Obiectivul nostru este să îl finalizăm pănă la inceputul anului școlar 2019 - 2020.

Lucrările de reabilitare a grădiniței începuseră în 2006, dar fondurile au fost sistate în 2007, astfel încât clădirea s-a degradat iremediabil. Raportul de expertiză tehnică privind evaluarea stării tehnice a clădirii, încadrată la clasa de risc seismic I, propune demolarea integrală, în regim de urgență, atât în scopul reconstruirii cât și în vederea protecției persoanelor din incinta campusului școlar, deoarece, din cauza distrugerilor masive și a prăbușirii parțiale a imobilului, lucrările de consolidare și reparație nu pot fi desfășurate in condiții de siguranță.

În prezent cei 90 de copii, care provin din medii defavorizate si ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate, frecventează grădinița din Belcești fiindnevoiți să desfășoare cursurile în trei spații improprii procesului de învățământ: vestiarele sălii de sport a grupului școlar, fostul post comunal de poliție și o încăpere a casei parohiale. Rezultatele foarte bune obtinute la olimpiade si concursuri de catre elevii Grupului Scolar „Victor Mihailescu Craiu", din cadrul caruia face parte gradinita pe care vrem sa o reconstuim, demonstreaza potentialul acestor copii, care din pacate, de cele mai multe ori se pierd pe parcurs din cauza lipsei bazei materiale.

Website:
www.meritiiubire.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular