Wilderness Research and Conservation

Ne ocupăm cu salvarea, reabilitare și relocarea animalelor sălbatice, dar şi cu educaţia şi informarea publicului cu privire la importanţa speciilor protejate de lege. Începând cu anul 2015 am realizat un proiect denumite Protecția și Studiul Liliecilor, prin care am salvat peste 3000 de lilieci din situații de conflict cu oamenii. Animalele sălbatice sunt importante pentru mediul urban sau natural, având în vedere faptul că oferă servicii de mediu esenţiale.
Anul acesta susţinem Centrul de Salvare şi Reabilitare a Animalelor Sălbatice "Luana", împreună cu Fundaţia Visul Luanei şi dorim să folosim donaţiile voastre pentru a contribui la construcţia şi dotarea centrului.
Donează 2% pentru această cauză și asigură un viitor mai bun pentru animalele sălbatice aflate în dificultate!
Vă mulţumim!
Cateva acţiuni în imagini aici:
Proiectul Liliecii din Mediul Urban
https://www.youtube.com/watch?v=IhvvbVEOU4M
https://www.youtube.com/watch?v=l_9F4AjeMpY&t=22s

Website:
www.wildernessrc.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular