Asociația La Primul Bebe

LaPrimulBebe își dorește să repoziționeze statutul mamei în România, prin conștientizarea importanței rolului uriaș pe care îl are în primii 4 ani de viață ai copilului. Ne dorim ca mamele și gravidele să devină foarte vizibile pentru întreaga societate și să primească respectul, empatia și importanța meritată.
Facem toate acestea oferind sprijin emoțional și informațional, mamelor cu studii superioare, independente financiar și implicate profesional în primii ani după naștere
prin accesul la grupurile noastre de suport online, prin împărtășire de experiențe, informații de la specialiști și acces facil la evenimente de educație parentală. Oferim susținere tuturor mamelor din Romania prin implicarea noastră în proiecte de sănătate, recondiționarea de spitale și achiziționarea de aparatură în maternități și spitale de copii. Până acum, 700 000 EUR au mers către proiecte umanitare de mare impact. Suntem singura comunitate din Romania desemnată de Facebook USA printre cele mai bune 100 de comunități din lume. Cu peste 65.000 de membre suntem prezente în 20 județe, în care avem filiale.

Website:
www.laprimulbebe.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular