Asociatia Serviciul Iezuitilor pentru Refugiatii din Romania

Jesuit Refugee Service (JRS) ROMANIA
De peste 18 ani, misiunea noastra este de a insoti refugiatii, de a le oferi servicii si de a pleda pentru cauza lor.

Oferim servicii holistice (asistenta sociala si legala, educatie, activitati culturale si educationale, sprijin financiar si cazare, advocacy si lobby, cercetare, studii si monitorizare, instruire si seminarii, campanii de constientizare si informare) prin tipuri variate de proiecte pe care le desfasuram (11 proiecte in 2017) in parteneriat cu organizatii europene sau nationale.

Asistam toate categoriile de refugiati si migranti (persoane cu o forma de protectie, persoane relocate in Romania, solicitanti de azil, persoane aflate in detentie, refugiati marginalizati, tolerati, migranti veniti pentru munca sau studii si altii) fiind prezenti in toate centrele deschise din tara, precum si in centrele de detentie (8 centre in total). JRS Romania detine in Bucuresti un adapost de noapte (Pedro Arrupe).

Peste 2.000 de refugiati au fost asistati in domenii precum: marginalizarea asociala si economica, detentia, integrarea si conditiile de receptie.

Aproximativ 30 specialisti lucreaza permanent in vederea indeplinirii misiunii noastre, fiind sustinuti de foarte multi voluntari entuziasti de toate varstele si din toate domeniile.

Website:
www.jrsromania.org

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular