INTERNATIONAL HUMAN CARE

Subscrisa, Asociatia „ International Human Care” cu sediul in Galati, str. Domneasca nr. 10, bl P4, ap.4, judetul Galati, Romania, avand Cod de Inregistrare Fiscala nr. 38271392/ 26.09.2017, presedinte Pruna Ana-Maria Loredana, este o asociatie nonprofit înființată in anul 2017 de către un grup de tineri idealisti si entuziasti care dupa o perioada de 10 ani de activitate desfasurata in mediul social defavorizat in care am interactionat cu persoane ce se confrunta cu probleme de saracie si excuziune sociala, cat si multe alte probleme in care consideram ca ne putem implica, astfel am observat gravele probleme sociale, nerezolvate din varii motive motiv pentru care am pornit pe acest drum cu scopul schimbe societatea – dar nu politic sau economic, ci sprijinind schimbarea în fiecare om care își dorește lucrul acesta implicandu-ne în rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntă comunitatea, considerând că fiecare om poate contribui la schimbarea acesteia, oricât de mic ar fi efortul.

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular