Help Animals From Onesti

Anul 2018 s-a incheiat și noi revenim cu indemnul de a completa formularul 230 de 2% , direcționand o parte din impozitul datorat statului către asociația noastră. Orice persoană cu venituri impozabile poate face acest lucru. Codul fiscal permite să ii directionați spre o cauză in care credeți și in sprijinul unei asociații non-profit care ii va folosi foarte eficient. Anul trecut, cu ajutorul dumneavoastră, donand cei 2 %, noi am achiziționat un numar de 90 de galeți - plastic albastre KERBL 12 L atasabile la gard pentru apă, donație destinată cațeilor din Adăpostul Public Onești. Muțumim tuturor pentru acest real sprijin ! Ajutați-ne să ajutăm in continuare! Munca noastră de zi cu zi este menită să îmbunățească viața animalelor din jurul nostru,precum și a celor din Adăpostul Public Onești. Pentru acest lucru muncim pe multe laturi: sterilizări, adopții, achiziție hrană, etc.. Când vine vorba despre salvarea unor animale si pregatirea lor pentru o viață mai bună, nu putem face acest lucru fară ajutorul oamenilor care ne inteleg munca si care doresc, alături de noi, să se implice intr-un fel sau altul. Vă mulțumim din suflet pentru că ați ales și in anii trecuți ca acest mic procent sa ne sprijine activitatea menită să imbunătățească viața animalelor mai puțin norocoase ! Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături și credeți, impreună cu noi, intr-un viitor mai bun al animalelor cu și fară stapân, din țara noastră! Direcționați 2% către ASOCIAȚIA HELP ANIMALSFROM ONESTI.

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular