Fundatia Youth for Understanding Romania

YFU promovează înţelegerea interculturală, respectul mutual și responsabilitatea socială prin programe educaţionale pentru tineri, familii și comunităţi.
YFU oferă posibilitatea de participare la programe de schimburi interculturale între elevi și familii. YFU se concentrează pe schimburi internaţionale de elevi de lungă durată. Participanţii noștri învaţă să depășească limite culturale, să se integreze, să se adapteze și să se redefinească.
Prin schimburile de elevi YFU sporește înţelegerea interculturală și dezvoltă conștiinţa civică a participanţilor. Misiunea noastră nu este doar sa organizăm schimburi de elevi. Noi sprijinim participanţii de la începutul până la finalul experienţei în străinătate și după aceasta. Participanţii nu doar pleacă în străinătate pentru o perioadă de timp, ci participă la un program complex, formativ, care le va schimba profund, pozitiv, drumul profesional și personal.

Website:
www.yfu.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular