Fundația Gabriela Tudor

Fundația Gabriela Tudor (anterior Fundația Proiect DCM) a fost înființată de Cosmin Manolescu si Gabriela Tudor cu scopul de a promova si susține dezvoltarea dansului contemporan în România. Peste 250 de proiecte de dans si management cultural au fost organizate din 1997 pana in prezent. Fundația a avut un rol esențional în promovarea și dezvoltarea dansului contemporan în România și a avut un rol activ în reformarea programelor de finanțare pentru sectorul cultural.
Intre iunie 2012 – noiembrie 2014 Fundația a lansat la Bucuresti spațiul-laborator independent ZonaD – studio Paradis Serial dedicat dansului și artelor contemporane, cu un program permanent destinat formării profesionale și cercetării artistice. Din 2015 ZonaD functioneaza ca o platforma mobila de actiune, proiectele fiind realizate in parteneriat cu alte organizatii culturale din tara si strainatate. Din 2009 Fundația oferă bursa Gabriela Tudor în management cultural care începând din 2020 se va transforma într-un program de rezidențe european. Fundația administrează proiectele arstistice realizate de coregraful Cosmin Manolescu & Paradis Serial și detine marca înregistrată de dezvoltare culturală United Experts creată în 2008 de Gabriela Tudor sub care organizează ateliere de management cultural și programe de coaching și dezvoltare organizațională în țără și în străinatate. In 2017 Fundația a aniversat 20 de ani de existență - https://vimeo.com/243609821 - ocazia cu care a primit și un premiu de excelență din partea Administrației Fondului Cultural Național.

Website:
www.dans.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular