Asociatia Expert Forum

Suntem o organizație din Bucureşti înfiinţată de experţi cunoscuţi în politici publice şi reforma administraţiei. Domeniile pe care le acoperim includ: reforma administraţiei şi integritate; descentralizare şi finanţe publice; reforma justiţiei şi anticorupţie; politici sociale şi pensii; energie şi transporturi; sănătate; alegeri şi cetăţenie activă.

Încă de la început, ne-am propus să dezvoltăm parteneriate cu comunitatea de afaceri şi alţi actori pentru a lupta împreună pentru o guvernare mai integră şi mai responsabilă, pentru transparenţa bugetelor publice şi pentru politici publice predictibile, care să ţină cont de opiniile celor pe care îi vizează. Facem acest lucru monitorizând ce se întâmplă în diverse sectoare publice, organizând dezbateri, luând poziţii publice în media. Lucrăm cu mediul de afaceri pentru analize de politici publice în domenii ca fiscalitate şi bugete publice, sănătate, pensii, impozitarea şi politicile publice din domeniul energiei etc. Încercăm să implicăm cât mai mulţi actori, cetăţeni interesaţi, comunitatea de afaceri, asociaţii, publicul larg, care să ni se alăture public când solicităm reforme în sectoarele pe care le urmărim şi să ne sprijine financiar sau în alte moduri pentru a creşte impactul eforturilor noastre. Află mai multe despre noi pe www.expertforum.ro

Website:
www.expertforum.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular