Asociatia Clubul Sportiv EduSport

Asociaţia Clubul Sportiv EduSport si-a propus ca misiune şi totodată profesiune de credinţă, contribuirea la dezvoltarea armonioasă a tineretului: educaţie prin sport, pentru o viaţă sănătoasă şi activă, şi educaţie pentru sport, respectiv sprijinirea sportivilor talentaţi, în vederea obţinerii înaltei performanţe.

In prezent, in cadrul clubului nostru functioneaza sectia de Patinaj, prin cele doua componente ale sale: patinajul artistic pe gheata si patinajul artistic pe role inline.

Ne dorim foarte mult sa incurajam popularizarea patinajului artistic si ca o dovada a acestui lucru am infiintat cea mai mare Scoala de Patinaj din Bucuresti (poate si din Romania) unde numarul de copiii care invata din tainele patinajului de la noi si care vin cu drag sa exerseze impreuna cu noi este din in ce in ce mai mare. Astfel din 2012 pana in prezent am reusit sa fidelizam foarte multi copii, dar si sa recrutam foarte multi sportivi pentru cursuri si pentru performanta. Numarul estimat al scolii noastre este de aprox. 150 de copii/sezon din care 100 participanti constant.

Cursurile Scolii de Patinaj sunt organizate pe mai multe niveluri si grupe, de la primii pasi la avansati. Cei mai talentati cursanti ai Scolii, pot fi selectionati de catre antrenorii Clubului Sportiv EduSport pentru a participa la spectacole si demonstratii de patinaj artistic, si de ce nu, pentru a-si continua pregatirea in vederea practicarii patinajului artistic de performanta, pe gheata sau pe role inline.

In fiecare an, clubul, cu suportul familiilor sportivilor de performanta, asigura participarea sportivilor EduSport la aproximativ 10 competitii interne si internationale atat pe gheata (circuitul European Criterium - Skate Celje, Skate Helena Belgrad, Sofia Trophy, Geneva Ice Cup, etc) , cat si pe role inline (Campionatul European de Patinaj Artistic pe Role Inline, World Open Inline Figure Skating, etc).

Evenimente organizate de ACS EduSport:
* Cupa EduSport – Patinaj Artistic pe Role Inline, editia I, 28-29.06.2013
* Cupa EduSport – Patinaj Artistic pe Role Inline, editia a II-a, 6-8.08.2014
* EduSport Trophy – International Figure Skating Competition in Single Skating for Seniors, Juniors, Advanced Novices, Basic Novices, Chicks and Cubs, 4-7 ianuarie 2017, Otopeni
* EduSport Recreational Cup, 7 ianuarie 2017
* 2nd EduSport Trophy- International Figure Skating Competition for: Seniors, Juniors, Advanced Novices, Basic Novices, Cubs and Chicks and International Figure Skating Competition in Single Skating for Adult and Recreational
* Serbari/spectacole tematice organizate de Halloween, Craciun, Paste sau 1 iunie

Cateva evenimente la care au participat sportivii ACS EduSport:
* Spectacole organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie, in mall-ul AFI Palace Cotroceni
* Muzica, dans şi speranţă- strangere de fonduri organizata de Asociatia MAME, 2 iunie 2011
* Concert simfonic la patinoar- spectacol organizat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 – 9 mai 2014
* Inaugurari de patinoare: City Park Constanta, patinoarul artificial din parcul Lumea Copiilor, AFI Palace Ploiesti
* Spectacol organizat de TELUS International, cu ocazia Zilei Canadei
* Musicalul «Alice in tara Zapezilor» – 16-17 decembrie 2016, Cluj Napoca
* Demonstratii de patinaj artistic pe role Inline – Decathlon Pallady, august 2017

Imagini de la concursuri si evenimente:
https://www.youtube.com/c/ClubulSportivEduSport

Website:
www.edusportclub.com

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular