Asociația DOOR TO OUTDOOR

DOOR TO OUTDOOR are ca obiectiv derularea de proiecte de educatie non formala prin turism de aventura. Scopul nostru este de a facilita accesul membrilor comunităţii de toate vârstele, precum si a persoanelor cu dizabilitati la oportunităţile de dezvoltare oferite de către mediul înconjurător, prin promovarea şi desfăşurarea de activităţi educative.
Ne dorim mult ca întreaga comunitate să intre în contact cu natura, să înțeleagă beneficiile acestui tip de activități. Ne adresăm tuturor categoriilor de vârstă, dar în special copiilor pe care ne interesează foarte mult să-i scoatem din sfera asta tehnologizată și să-i ducem spre zona… fără semnal. Membrii asociatiei au o experiență de lucru cu tineri si adulți, de peste 15 de ani pe ceea ce numim astăzi educație outdoor.

Website:
www.d2o.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular