Asociatia Parintilor Copiilor Slab Vazatori si nevazatori

Infiintata in 2011, Asociatia Parinţilor Copiilor Slab Vazatori si Nevazatori ( ASOCIATIA COPIILOR NEVAZATORI) este in pimul rand o asociatie initiata de parintii unui copil slab vazator, fiind primul si singurul ONG din Galati care are drept scop sustinerea copiilor cu deficiente de vedere si a parintilor lor. Ulterior noua ni s-au alaturat inca doi parinti ai unui copil slab vazator, alaturi de care am dezvoltat ideea unui Club-centru, Clubul lui Filip, avand drept scop comun sa aducem impreuna parintii, copiii lor cu deficiente de vedere si oameni calificati in cresterea si educarea adaptata nevoilor si indreptata spre atingerea potentialului maxim al copiilor nostri.
Misiunea asociatiei o constituie crearea oportunitatilor de care copiii și tinerii cu deficiente de vedere au nevoie pentru a deveni adulti independenti si responsabili . De asemenea ne propunem Dezvoltarea şi extinderea resurselor educationale disponibile pentru parinti şi copiii lor, nevazatori sau slab vazatori precum și sprijinirea în orice fel a familiilor cu copii nevăzători. Pentru atingerea acestei misiuni, asociația noastră colaboreaza cu alte organisme publice sau private din domeniu.

Website:
www.retinopatiecopii.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular