Organizația Națională Cercetașii României

Organizația Națională Cercetașii României este membru fondator al Mișcării Mondiale Scout, entitate ce derulează activități educaționale de peste 25 de ani în România.

Credem că doar investind în educația copiilor și tinerilor putem să ne atingem misiunea de a crea o lume mai bună. Astfel, prin activitățile pe care le derulăm completăm educația formală și cea primită acasă de la părinți, dezvoltând abilități de viață în rândul tinerilor, pentru ca ulterior aceștia să devină cetățeni responsabili și implicați în comunitatea lor.

În prezent oferim activități educaționale săptămânale pentru 4500 de copii și tineri cu ajutorul a peste 1000 de voluntari, organizate în cadrul celor 84 de filiale și sucursale distribuite în toată țara.

Website:
www.scout.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular