Centrul de Incubare Creativ-Inovativ de Afaceri (CICIA)

Asociatia CICIA este o organizatie nonprofit , infiintata in anul 2003 care are ca misiune dezvoltarea durabila, pe plan social, economic si cultural, cu accent pe educatie antreprenoriala, in scopul stimularii responsabilitatii civice si sociale, a cetateniei active, tolerantei si a dialogului intercultural sau interetnic, si implicarii active in vederea promovarii si cresterii gradului de absorbtie a fondurilor europene, precum si identificarea si accesarea altor surse de finantare care pot contribui la dezvoltarea comunitatilor locale si a societatii in intregul ei.
Asociatia CICIA este membru al Comitetului Local pentru Dezvoltarea Parteneriatului Social (CLDPS)-judetul Neamt din anul 2005 si al Romanian Women's Lobby Association (RoWL) din anul 2017.

Website:
www.cicia.nt.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular