Asociația CED România - Centrul de Excelență prin Diversitate

Prin acțiuni de informare, conștientizare, educație și formare, ne propunem să contribuim la creșterea gradului de accesibilitate a mediului fizic și virtual astfel încât persoanele cu dizabilități să aibă acces în condiții de egalitate de șanse și nediscriminare în raport cu ceilalți membri ai comunității la administrație, educație, cultură, turism, activități sportive și recreaționale.

Prin proiectul România Accessibilă www.AccessibleRomania.com promovăm România ca destinație de turism accesibil pentru persoane cu dizabilități, seniori și familii care călătoresc cu copii. Eforturile noastre se concentrează pe evaluarea accesibilității destinațiilor turistice și culturale și promovarea acelora care răspund pe deplin nevoilor specifice de mobilitate, acces la informații și acces la servicii.

Website:
www.ced-romania.org.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular