Caritas Alba Iulia Asistență Socială

Organizația derulează proiecte complexe în domeniul asistenţei sociale pentru toate categoriile de vârstă şi pături sociale din oraşe dar mai ales în mediul rural din 6 judeţe ardeleneşti. Misiunea organizaţiei este promovarea carităţii şi dreptăţii sociale.
Organizaţia neguvernamentală şi de utilitate publică a Arhiepiscopiei Romano Catolice de Alba Iulia este furnizor de servicii sociale acreditate. Activ din 1990, Caritas Alba Iulia a devenit una dintre cele mai mari organizaţii sociale din Transilvania.
Principalele servicii, activităţi al organizaţiei sunt: educație și dezvoltare timpurie pentru cei mai mici; activităţi pentru copii și tineri defavorizați, persoane cu dizabilități; centru de plasament de tip familial; îngrijire şi asistenţă socială la domiciliu, dezvoltarea competenţelor de mişcare; programe de consultare pentru persoane cu adicţii; îngrijirea vârstnicilor în centre de zi şi rezidenţiale; activități de integrare a romilor; formare profesională acreditată și non-formală, case de studii; voluntariat; dezvoltare rurală și practică în agricultură; sprijin comunitar rural; activități logistice și reţea de magazine CariShop; participare activă la dezvoltarea politicilor sociale.

Website:
www.caritas-ab.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular