Asociația Association Bright Future For Every Child

Asociația Bright future for every child a fost înființată din dorința de a oferi copiilor și familiior acestora șansa de a beneficia de un mediu în care să învețe, să creeze și să se dezvolte.
Oferim copiilor și adolescenților cursuri de dezvoltare personală, emoțională, de lidership, dar și ateliere menite să stimuleze fiecare arie de dezvoltare în parte (atenție, memorie, motivație, creativitate, limbaj, socializare, ș.a. ).
De asemenea sunt așteptați copiii care prezintă întârzieri în dezvoltare, cu nevoi educaționale speciale sau tulburări de limbaj, membrii echipei noastre fiind pregătiți să le ofere terapie logopedică, terapii specializate și consultanță ABA în vederea recuperării și dezvoltării lor armonioase.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular