Asociatie Bike Attack Resita

Asociaţia Bike Attack, o organizaţie înfiinţată în aprilie 2003, care promovează activităţile în aer liber și educaţia nonformală în conform cu ideea unui stil de viață sănătos în armonie cu natura. S-a născut la iniţiativa unor tineri activi și entuziaști care au simţit nevoia unui cadru legal în care să îşi poată materializa iniţiativele și ideile, simţind că au responsabilităţi legate de dezvoltarea comunităţi în care trăiesc.
În prezent Bike Attack a ajuns un trend setter în domeniul concursurilor de mountainbike, datorită inovațiilor pe care le-a adus în peisajul românesc, în ceea ce privește aportul cu care vin bikerii la dezvoltarea calității vieții în comunitățile locale. Din 2003 a organizat unul dintre primele maratoane MTB din țară, Banat Mountain Bike Maraton, cu 9 ediții de concurs, antrenând și deschizând noi trasee pentru mii de participanți. Este organizatorul primului concurs enduro MTB din România, METAL Enduro. Experiența acumulată în toți acești ani ne-a ajutat ca din 2019 să preluăm de la Federația Română de Ciclism organizarea Cupei și Campionatului Național la Enduro Mountainbike.
Bike Attack a dezvoltat de-a lungul anilor multiple proiecte educative utilizând ca instrument principal activitățile în natură și cunoaşterea mediului înconjurător, adresate tinerilor și copiilor, fiind deschise tuturor și cu acces liber. Activităţile obişnuite ale asociaţiei sunt: construirea de poteci, campanii de educaţie ecologică, activităţi outdoor şi de aventură, sprijinirea voluntariatului în rândul tinerilor, expediţii pe bicicletă, organizarea şi participarea la concursuri de ciclism.
Cu încrederea că munca și bucuria de până acum au însuflețit respectul pentru natură în atâția tineri, în continuare ne dorim atragerea a cât mai multor entuziaști în activitățile noastre.

Website:
www.bikeattack.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular