BEIA GRID INSTITUT

Asociatia BEIA - GRID INSTITUT (BGI) este un ONG inovator cu activitate din 2014 in proiecte multi-disciplinare de cercetare - dezvoltare la nivel national si international.
Misiunea Asociaţiei BGI este de a îmbunătăţi participarea la proiecte inovative prin colaborarea cu diferite entităţi. Pentru îndeplinirea obiectivelor sale, Asociaţia îsi propune realizarea următoarelor activităţi și principale servicii:
a. organizarea de cursuri de pregătire, seminarii, conferinţe, dezbateri publice, tabere, scoli de vară;
b. organizarea de manifestaţii publice si alte activităţi de sensibilizare a opiniei publice, potrivit legii;
c. realizarea, editarea si difuzarea de cărţi, publicaţii periodice, pliante, afise, brosuri, programe informatice si alte materiale informative;
d. acordarea de consultanţă si consiliere, precum si de asistenţă juridică membrilor Asociaţiei, în conformitate cu scopul acesteia;
e. activitãţi CDI = Cercetare, Dezvoltare, Inovare;
f. monitorizarea si sprijinirea activităţii autorităţilor publice prin proceduri specifice de advocacy;
g. dezvoltarea de programe proprii si în regim de parteneriat cu autorităţile publice din ţară si străinătate;
h. declararea si formularea acţiunilor, cererilor, petiţiilor si apărărilor necesare în faţa instanţelor de judecată competente;
i. derularea unor activităţi de sponsorizare/mecenat;
j. dezvoltarea unor activităţi economice directe în vederea autofinanţării, în concordanţă cu scopul Asociaţiei;
k. alte activităţi care contribuie la realizarea scopului Asociaţiei si care nu contravin ordinii de drept.

Website:
www.beia-telecom.ro/bgi

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular